Uncategorized

Oferim el tractament tèrmic per tal d’esterilitzar els palets, segons la Normativa Fitosanitària Ninf-15.

El tractament tèrmic (HT), consisteix a mantenir una corba específica de temps/temperatura, mitjançant la qual el centre de la fusta tractada aconsegueix una temperatura mínima de 56 °C durant un període mínim de 30 minuts. Es realitza en càmeres condicionades a tals efectes, on es col·loca la fusta i es registra la seva temperatura mitjançant sensors col·locats en fustes situades en diferents llocs dins de la càmera. Les cambres compten amb sistema de circulació forçada d’aire calent que manté uniforme la temperatura de tot el volum d’aire. Amb aquest sistema s’aconsegueix eliminar els insectes que habiten a l’interior del material i que provoquen les temudes plagues.

Mitjançant el tractament tèrmic per calor aplicada a l’embalatge de fusta i el marcat de la mateixa a través del símbol gràfic estipulat, Jaume Escayola Ció S.L. certifica que els seus productes de fusta reuneixen les condicions i els requisits exigits.

Tenim forn propi i això comporta poder oferir millor servei, qualitat i preu.

Estem inscrits en el Registre Oficial d’Operadors d’Embalatges de Fusta que compleixen la Normativa NIMF 15, segons el Programa de Conformitat Fitosanitària d’embalatges de fusta destinats a l’exportació pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.